مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی: برخی از دستگاهها درخصوص ماموریتهای خود در تحقق نامگذاری ویژه سال، آگاه نیستند
مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی با حضور در پارک علم و فناوری استان مرکزی، با مشکلات و دغدغههای واحدهای فناور و دانش بنیان آشنا شدند.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری استان مرکزی، مهندس محمدرضا گودرزی مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی به همراه جمعی از فعالان صنعت و اقتصاد دانشبنیان، در پارک علم و فناوری استان حاضر شدند و با ریاست و مدیران پارک علم و فناوری استان مرکزی به بحث و تبادل نظر پرداختند.
مهندس گودرزی در این جلسه اظهار داشت: با توجه به اینکه استان مرکزی از نظر وجود صنایع کوپک، متوسط و بزرگ، جایگاه ممتازی در کشور دارد، باید تلاش شود تا با ایجاد ارتباط موثر و تهیه بانک اطلاعاتی از مجموعه های دارای پتانسیل فناورانه و دانشبنیان، از ظرفیتهای موجود در صنعت استان استفاده بهتری شود.
وی ادامه داد: متاسفانه ما شاهد این هستیم که برخی از دستگاههای اجرایی در استان درخصوص ماموریتهای خود در تحقق نامگذاری ویژه سال بنام «تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرین»، آگاهی کافی را ندارند و این باعث گردیده است که شرکتها نسبت به خدماتی که در مسیر دانش بنیان سازی برایشان در نظر گرفته شده است، مطلع نباشند.
مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی در پایان گفت: یکی دیگر از مشکلات در راه تسری فرهنگ دانشبنیان، این است که ما در ادبیات دانشبنیان نیز متاسفانه نقطه اشتراکی نداریم در صورتی که باید در این مسیر یک همافزایی جدی اتفاق بیوفتد و این همافزایی باید حول پارک علم و فناوری استان مرکزی باشد.
در ادامه این جلسه دکتر محمدعلی داستان دیزناب، رییس پارک علم و فناوری استان مرکزی نیز با مثبت ارزیابی کردن حضور مهندس گودرزی در پارک، افزود: متاسفانه چندصدایی در دانشبنیان سازی شرکتها وجود دارد که این مورد اصلا مطلوب نیست. در نظر داریم جلسات هماندیشی به صورت مشترک با اعضای انجمن شرکتهای دانشبنیان استان مرکزی و مجموعههای صنعتی استان برگزار کنیم که باعث ایجاد یک همافزایی جدی گردد.
رییس پارک علم و فناوری استان مرکزی ادامه داد: ما در مجموعه پارک علم و فناوری استان مرکزی با یک آیندهنگری باید به دنبال تامین مالی و منابع و شرایط برای شرکتها باشیم و در این مسیر بعنوان یک حامی کاردان، از هیچ کمک مشاورهای و حمایتی نیز دریغ نمیکنیم تا شرکتها از آنها منتفع گردند.
مهندس محمدحسن حلاوی رییس انجمن دانشبنیان استان مرکزی نیز در این جلسه نیز از نبود متولی مشخص در استان برای دانش بنیانها انتقاد کرد و گفت: فعال شدن ساختار سیاست گذاری و اجرایی در استان باعث خواهد شد تا به اهداف انجمن دانشبنیان استان که افزایش شرکتهای دانشبنیان و افزایش شاخصهای ارزشآفرین آنهاست؛ نزدیکتر شویم.
مهندس مجید شمسی مدیر مراکز رشد پارک علم و فناوری استان مرکزی نیز در این جلسه اظهار داشت: آگاهی لازم درخصوص اقتصاد دانشبنیان در استان و کشور بصورت مطلوب وجود ندارد و این امر باعث شده است تا زیرساختهای مناسب برای دانشبنیانسازی اتفاق نیوفتد.
شمسی ادامه داد: چالشهای پیش روی دانشبنیان سازی در 4 بخش کمبود منابع انسانی متخصص، زیرساخت نامطلوب، نبود انگیزه برای یادگیری و عدم اعتقاد به نظام نوآوری خلاصه میشود که عدم همکاری ارگانهای مختلف با مجموعهها و واحدهای فناور، این چالشها را تشدید مینماید.
در پایان جلسه نیز مقرر گردید جلسات مستمر و منظم هر دو هفته یکبار در جهت رفع موانع با حضور مسئولین دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی، پارک علم و فناوری استان مرکزی و انجمن شرکتهای دانش بنیان استان برگزار گردد.
پایان خبر./