توسعه فضاهای کاری در جهت استقرار هستهها و شرکتهای فناور در دستور کار پارک علم و فناوری استان
در جلسهای که به منظور امضای تفاهمنامه همکاری مشترک ميان پارک و دانشگاه فنی و حرفهای استان و همچنين افتتاح دفتر مرکز رشد در اين دانشگاه با حضور رؤسا و معاونين هر دو طرف برگزار شد، بر ضرورت حمايت از توسعه فعاليتهای کارآفرینی توسط دانشجویان و اساتید علاقمند و دارای ايدههای قابل تجاریسازی از طريق توسعه فضاهای استقرار و ارائه خدمات مناسب، تأکيد شد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری استان مرکزی، در اين جلسه، دکتر مهرداد احمدی رئیس دانشگاه فنی حرفهای استان مرکزی بیان داشت: دانشگاه فنی حرفهای استان مرکزی به عنوان یکی از واحدهای خانواده بزرگ دانشگاه فنی و حرفهای کشور در استان مرکزی، شامل یک واحد پسران و دختران در اراک، یک واحد پسران در خمین و یک واحد پسران در ساوه میباشد.
وی افزود: این دانشگاه، یک دانشگاه مأموریت گراست که با هدف تقویت زیرساختها و بازآفرینی سرفصلها مبتنی بر نیاز صنعت و مهارتآموزی جامعه فعاليت خود را توسعه میدهد.
دکتر احمدی گفت: این دانشگاه توجه ویژهای به توسعه کارآفرینی دارد و در این راستا ایجاد هستههای فناور را با راهاندازی کانون شکوفایی و خلاقیت در دانشگاه تسهيل نموده است و به همين منظور و در جهت تقويت و توسعه خدمات و حمايتهای مورد نياز هستهها و گروههای فناور، امضای تفاهم نامه همکاری با پارک علم و فناوری در دستور کار دانشگاه قرار گرفت که امروز با امضای اين تفاهم نامه و افتتاح دفتر مرکز رشد میتوانيم شاهد حضور بیشتر دانشجویان و اساتید در کارهای فناورانه باشیم.
دکتر احمدی افزود: در سال گذشته با حذف رشتههای بدون بازار کار، گامی بزرگی در جهت هدفمند نمودن مأموریتهای دانشگاه فنی حرفهای در استان برداشته شد و در مقابل رشتههای جدیدی مانند مکاترونیک و پويانمایی اضافه گريده است.
دکتر احمدی یادآور شد: یکی از ديگر از مهمترین کارهای دانشگاه فنی و حرفه ای استان پرداخت بیش از 90% هزینههای ثبت اختراعات توسط دانشجویان میباشد.
در ادامه این جلسه دکتر رفیعی، رئيس پارک ضمن بیان اهمیت افزایش همکاریها ميان پارک و دانشگاهها بیان کرد: پارک علم و فناوری از دانشگاه فنی حرفهای را به عنوان يکی از دانشگاههای مأموریت گرا در جهت توسعه فعاليتهای فنی و حرفهای دانست و بر ضرورت حمايت از دانشجويان و اساتيد علاقمند به توسعه فعاليتهای نوآورانه صنعتی از طريق ايجاد فضاها و زيرساختهای لازم تأکيد نمود.
دکتر رفیعی در ادامه اظهار کرد: در حال حاضر با توجه به توانمندیهای علمی و نرمافزاری موجود در پارک، ایجاد فضاهای لازم جهت کمک به شکلگيری کسب و کارهای نوین در تمامی نقاط استان در صورت همکاری دانشگاهها و حتی فعالين بخش خصوصی قابل گسترش است و معتقدیم در حال حاضر بواسطه توسعه بیش از پيش فناوریها و نوآوریها تغيير و بازنگری در راهاندازی و توسعه کسب و کارها بايد مورد بازنگری و توجه جدی قرار گيرد.
وی افزود: ایجاد دفتر مرکز رشد در دانشگاهها و همچنین برگزاری کارگاههای آموزشی با موضوعات تخصصی و کسب و کار از مهمترین اهداف همکاریهای پارک علم فناوری با دانشگاهها میباشد.
در ادامه دکتر کريمالدینی، معاون فناوری پارک نيز بر لزوم کمک به افزایش مهارتهای ایدهپردازان و کارآفرینان در جهت تجاریسازی ایدهها تأکید کرد و گفت معرفی ظرفیتها، پتانسیل و طرحهای جدید دانشگاه فنی و حرفهای استان در رفع معضل بیکاری و ارتقای مهارت جوانان و اقشار مختلف ميتواند بیش از پیش از مورد توجه قرار گیرد استفاده از ظرفیتهای مشترک پارک علم و فناوری و دانشگاه فنی و حرفهای میتواند در اين مسیر مؤثر باشد.
معاون فناوری پارک علم و فناوری در ادامه افزود: شرکتهایی که تحت حمایت مرکز رشد پارک علم و فناوری هستند میتوانند از تسهیلات، مشاورهها و آموزشهای حوزه کسب و کار برخوردار شوند و در کنار آنها میتوانند از معافیتهایی از جمله معافیت برحقوق پرسنل، معافیت بر عملکرد و از مزایای مناطق تجاری آزاد برخوردار شوند.
در ادامه اين مراسم تفاهمنامه توسعه همکاری مشترک ميان پارک علم و فناوری و دانشگاه فنی و حرفهای استان به امضا و تبادل گردید.
پایان خبر./