بازدید معاونین امور بخشی آموزش عالی، تحقیقات و فناوری سازمان برنامه و بودجه کشور از پارک علم و فناوری استان مرکزی
جمعی از معاونین و کارشناسان امور بخشی آموزش عالی، تحقیقات و فناوری سازمان برنامه و بودجه کشور از قسمتهای مختلف سايت جامع پارک علم و فناوری استان مرکزی بازدید به عمل آوردند.
در این جلسه بازدید که با حضور خانم یحیایی؛ معاون هزینهای امور تحقیقات و فناوری سازمان برنامه و بودجه کشور، مهندس رضا بختیاری؛ معاون عمرانی امور تحقیقات و فناوری سازمان برنامه و بودجه کشور، کارشناسان مسئول امور تحقیقات و فناوری سازمان برنامه و بودجه کشور و رياست، معاونين و مديران پارک علم و فناوری استان مرکزی برگزاری شد، ضمن تشريح آخرين اقدامات صورت گرفته در راستای تکميل فازهای عمليات عمرانی سايت جامع پارک و همچنين دستاوردها و موفقیتهای پارک و واحدهای فناور مستقر، راهکارهای توسعه و تکميل زيرساختهای فنی و عمرانی و همچنين افزایش ظرفيتهای حمايتی مجموعه پارک مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
در ابتدای این جلسه دکتر رفیعی، رئیس پارک علم و فناوری استان با بيان اقدامات صورت گرفته در سالهای گذشته و به خصوص در طی سالهای 96 و 97 در تکميل مراحل عمليات عمرانی سايت جامع پارک، گزارشی از وضعيت و جايگاه پارک علم و فناوری در استان مرکزی و تعامل آن با دانشگاهها، مراکز پژوهشی و دستگاههای اجرایی استان ارائه نمودند. وی با اشاره به اينکه پارک علم و فناوری استان مرکزی به عنوان يکی از پارکهای سطح يک کشور تاکنون موفق به حمايت از 538 شرکت و واحد فناور از بدو تأسيس شده است، اعلام نمود که حجم صادرات شرکتهای مستقر در پارک تا پايان سال 97 بیش 2 ميلیون 200 هزار یورو بوده است. وی اعلام داشت در سال 97 تعداد افراد شاغل در واحدها و شرکتهای فناور مستقر در مجموعه پارک علم و فناوری استان 981 نفر بوده است.
در ادامه جلسه معاون هزينه ای امور تحقیقات و فناوری سازمان برنامه و بودجه کشور، با بیان اينکه پارک علم و فناوری استان مرکزی یکی از پر بارترین پارکهای کشور است افزود؛ در سالهای قبل عمدتاً خدمات پارکهای علم و فناوری به خدمات استقرار و فضای کاری محدود بوده است، ليکن در حال پارکها و مراکز رشد در جهت توانمندسازی و ارائه خدمات با ارزش افزوده بالا به واحدهای فناور حرکت نموده اند.
خانم یحیایی با اشاره به مدل ارائه شده از سوی پارک علم و فناوری استان مرکزی در راستای ایجاد و راهاندازی مرکز توسعه نوآوری در استان، اين مدل را بسیار اثربخش و مؤثر در جهت توسعه نوآوری و حضور علاقمندان به ايجاد کسب و کارهای مبتنی بر نوآوری و خلاقیت ارزیابی نمودند و بیان داشتند که به منظور تسهيل در عملياتی شدن این مرکز جذب مشارکت شتاب دهنده ها و صندوقهای سرمایه گذاری خطر پذير مورد توجه پارک قرار گيرد.
وی با بیان اینکه تاکنون نظير اين مدل در هيچ يک از پارکهای کشور ارائه نشده است، ابراز امیدواری کرد که این مفهوم از طریق وزارت عتف برای سایر پارکها نيز تسری یابد.
در ادامه معاونین اداره امور تحقیقات و فناوری سازمان برنامه و بودجه کشور از اقدامات صورت گرفته در پارک علم و فناوری استان مرکزی و همچنین قسمتهای مختلف سايت جامع پارک شامل؛ ساختمان مرکز رشد واحدهای فناوری، ساختمان امور مؤسسات، ساختمان کارگاه جامع و آزمایشگاههای پارک و تعدادی از شرکتهای دانشبنيان و فناور مستقر بازدید نمودند و در جریان آخرین اقدامات، دستاوردهای علمی و تجاری واحدهای فناور قرار گرفتند.
انتهای خبر./