برگزاری کارگروه تخصصی آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان مرکزی
کارگروه تخصصی آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان مرکزی در روز دوشنبه 29 بهمن ماه و با حضور سعید فرخی، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استان مرکزی، محمد رفیعی، رئیس پارک علم و فناوری استان مرکزی و دیگر مسئولان در محل سالن جلسات سایت اصلی پارک علم و فناوری استان مرکزی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری استان مرکزی و به نقل از خبرگزاری ایسنا، منطقه مرکزی، مصطفی کریمیان اقبال، عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس، در کارگروه تخصصی آموزش، پژوهش فناوری و نوآوری استان مرکزی ضمن بیان ضرورت استفاده از علم و نیروی انسانی در تبدیل دانش به ثروت اظهار کرد: استفاده از دانش و نیروی انسانی باید در راستای تولید و خلق ثروت انجام شود، نقش اینگونه کارگروهها در بخش نوآوری و شرکتهای دانش بنیان نیز باید جدی تلقی شود.
وی با بیان اینکه باید به جای کپی کردن نگاه خلاق داشته باشیم افزود: نقش دستگاههای اجرایی بواسطه حقوقی بودن از اهمیت بالایی برخوردار است و باید شرکتهای دانش بنیان در مسیر ثروتمند شدن لایههای مختلف جامعه را با آغوش باز بپذیرند.
عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس گفت: در ابتدا باید صرف هرینه و اقدامات مناسب را انجام داد، سپس انتظار برداشت نتیجه موثر و مناسب را داشته باشیم.
در ادامه، مدیر مرکز آموزش و پژوهش های کاربردی و آینده نگری سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مرکزی نیز در این جلسه گفت: 10 اولویت پژوهشی سال 98 مشخص و فراخوان لازم نیز داده شده و برای هر طرح چند پروپوزال داوری و یک پروپوزال انتخاب شده است.
زهرا آخانی بیان کرد: از طرحهای منتخب دعوت به عمل آمده و هفت طرح تعیین الگوی کشت مناسب محصولات کشاورزی در دشتهای ساوه، خمین و شازند با رویکرد سازگاری با کم آبی، تدوین طرح جامع حفاظت از رودخانه قره چای به منظور احیای رودخانه با استفاده از مطالعات میدانی و مدلها، تدوین طرح جامع مدیریت منابع و مصارف اب استان مرکزی به تفکیک مناطق و بخشهای اقتصادی، بررسی اثربخشی تسهیلات اعطایی اعم از مشاغل خرد و خانگی استان از سال 91 تا 96، بازنگری و ارزیابی مطالعه طرح جامع گردشگری محور شازند خمین و محلات و دلیجان، تدوین و تهیه جدول داده ستانده بخش های مختلف اقتصاد مقاومتی و تدوین طرح جامع کاهش تصادفات در استان مرکزی انتخاب شده است.
پایان خبر./