خریداران کالاهای مصرفی دانشبنیان تا سقف 80درصد قیمت محصول «تسهیلات» میگیرند
ایجاد جهش واقعی در تولید از طریق ابزارهای کار آمد و ایجاد برنامههای راهبردی متناسب با شرایط تولید در کشور امکان پذیر است. برنامههای مانند فروش اقساطی کالاهای مصرفی دانش بنیان از جمله عینیترین تلاشها در مسیر ایجاد رونق و جهش در تولید محسوب میشود که میتواند محقق کننده منویات مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) باشد.
بر اساس این برنامه، کالاهای مصرفی دانش بنیان میتوانند تا سقف 80 درصد قیمت محصول را تسهیلات دریافت کننند. دوره بازپرداخت اصل و سود تسهیلات حداکثر 12 ماهه (در بازه های 1 ماهه یا 3 ماهه) میباشد. چک،سفته و وثایق ملکی، از جمله مواردی است که میتواند جهت تضمیمن بازپرداخت تسهیلات در نظر گرفته شود.
ارائه تسهیلات
این تسهیلات میتواند مصرف کنندگان کالاهای مصرفی دانش بنیان را ترغیب کند که به جای خرید کالاهای دیگر به ویژه اقلام وارداتی، کالاهای با کیفیت دانش بنیان را جایگزین کنند و از تسهیلات 80 درصدی خرید نیز برخوردار شوند.
محمد صاحبکار خراسانی، رئیس مرکز شرکتها و موسسات دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری،در باره انواع حمایتهای در نظر گرفته شده برای شرکتهای دانش بنیان، اظهار کرد: فرایند حمایتها از شرکتهای دانش بنیان کامل تر شده اما باز هم در صدد هستیم که سبد برنامه حمایتی گستردهتری را برای شرکتهای دانش بنیان تدارک ببینیم.
صاحبکار با بیان اینکه توسعه بازار داخلی شرکتها یا بازار دولتی هم جزء برنامههای ویژه معاونت علمی و فناوری به شمار می رود، بیان کرد: تا بدین واسطه کارفرمایان دولتی به صورت حداکثری از شرکتهای دانشبنیان خرید کنند؛ ما سعی میکنیم با دستگاههای مختلف ارتباط بگیریم و با هماهنگیهایی که با آنها داریم آنها را ترغیب کنیم که از محصولات ایرانی و شرکتهای دانش بنیان استفاده کنند.
وی افزود: در صدد هستیم حمایتهای خود را به این سمت معطوف کنیم که از توان داخل استفاده شود. میبایست کار شرکتهای دانش بنیان بیشتر مورد اقبال قرار بگیرد و جایگزین محصولات وارداتی شود.
علاقه مندان میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس اینترنتی مرکز شرکتها و موسسات دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مراجعه کنند.