ساخت بردها و سنسورهای الکترونیکی توسط شرکت آریا مدار پرداز اراک
مدیرعامل شرکت آریا مدار پرداز اراک در این زمینه با اشاره به اینکه در ساخت این محصولات از قطعات بومی استفاده نمی شود می گوید: تمامی این قطعات چینی هستند و تنها چیزی که در ساخت این تجهیزات تا حدودی می توان گفت آن را دارا هستیم دانش بومی است؛ که در حقیقت در بحث الکترونیک دانش بومی وجود ندارد و تنها چیزی که می تواند وجود داشته باشد برنامه ای است که نوشته، الگوبرداری و مجددا ساخته می شود؛ در حقیقت مهندسی معکوس به کار می رود.
محمد قاسمی در مورد فعالیت شرکت بیان می کند: یکی از ویژگی هایی که در این شرکت وجود دارد این است که مشکلات محصول را شناسایی و همان مشکل را رفع می کند، به طور مثال بسیاری از بردهایی که در صنعت کار می کند دارای ایراد است، که ما آن ایراد را شناسایی، رفع و بعد از رفع ایراد، برد را تحویل صنعت می دهیم، البته علت وجود این ایرادها این است که با توجه به حجم بالای تولید بردها در صنعت به این ایرادات توجه لازم و کافی صورت نمی پذیرد.
وی ادامه می دهد: متاسفانه اگر به ایرادات به موقع توجه و رسیدگی نشود باعث مشکلات بعدی خواهد شد، در حقیقت دانش فنی مهندسی در اینجا معکوس می شود و ایراد را شناسایی، رفع و مجددا باعث به فعالیت درآمدن چرخه تولید می شود.
مدیرعامل شرکت آریا مدار پرداز اراک اضافه می کند: در استان با توجه به صنعتی بودن و وجود صنایع متعدد تعامل قابل توجهی با این بخش ها وجود ندارد، اما شرکت با برخی از صنایع از جمله آلومینیوم سازی توانسته کار کند و هم اکنون به دلیل شرایط به وجود آمده و شرایط اقتصادی و همچنین رقابتهای منفی میل چندانی به کار کردن نداریم زیرا بازار مناسبی برای کار کردن نیست.
قاسمی اظهار می کند: رقابت های منفی اجازه اینکه بتوانیم ارزش افزوده مناسب و خوبی برای شرکت به دست بیاوریم را نمی دهد، زیرا بسیاری از شرکت ها با تولیدات و فروش محصول زیر قیمت مشکلاتی را برای سایر شرکت ها از جمله شرکت ما ایجاد می کنند.
وی تصریح می کند: بحث الکترونیک در دنیا به عنوان یک تکنولوژی در حال پیشرفت است و کار خودش را ادامه می دهد، اما متاسفانه در کشور ما اولین صنعتی که بر اثر شرایط اقتصادی دچار آسیب می شود بحث تکنولوژی و مهندسی الکترونیک است؛ زیرا تحریم ها باعث می شود قطعات بی کیفیت دست تولید کننده برسد و در نتیجه محصول تولیدی نیز بی کیفیت خواهد بود؛ این در حالی است که دانش بدون ابزار وجود دارد و در نهایت ما از تولید محصولات با کیفیت جا خواهیم ماند.
مدیرعامل شرکت آریا مدار پرداز اراک می گوید: برای تولید یک محصول باکیفیت و خوب، دانش فردی به تنهایی کافی نیست بلکه در این زمینه به دانش گروهی نیاز است و تمامی این موارد زنجیره وار به یکدیگر متصل هستند.
قاسمی بیان می کند: در چنین شرایطی شرکت هایی مشابه شرکت ما به دنبال فرصت های بازار و رصد بازار هستند تا بتوانند ایرادی را در بخشی از صنعت پیدا کنند و به دنبال رفع آن ایراد بروند؛ البته ما ادعای کیفیت نداریم و تنها ادعای ما این است که تاکنون توانسته ایم بردهایی را تولید کنیم که به فعالیت صنعت کمک کند.
وی توضیح می دهد: شرکت ما برای آینده کاری در شرایط کنونی برنامه مدونی را ندارد؛ زیرا با فرصت ها برنامه های ما نیز تغییر می کند، در حقیقت ما به دنبال شکار فرصت ها هستیم زیرا متاسفانه مشکلات اقتصادی تولید را نابود می کند و همین مهم باعث شده عده ای از تولیدکنندگان دست از تولید بردارند و یا همچنان تولید داشته باشند اما نه با کیفیت قبلی تا فقط بتوانند در بازار ماندگار شوند؛ اما شرکت ما تلاش کرده محصول باکیفیت تولید کند زیرا اعتقادی به تولید محصول بی کیفیت نداریم.
مدیرعامل شرکت آریا مدار پرداز اراک عنوان می کند: مطالبه ما از پارک و مرکز رشد استان با توجه به اینکه هم اکنون شرکت ها به منظور حفظ و ماندگاری در بازار از مسیر خودشان به ناچار منحرف شده اند این است که قانون حمایتی را از شرکت ها داشته باشد زیرا در این شرایط قانون معافیت از مالیات شامل حال شرکت ها نخواهد شد و امور مالیاتی قطعا از این وضعیت سوءاستفاده خواهد کرد و همین مسئله سبب می شود شرکت ها در مسیر تجاری نباشند.
قاسمی اظهار می کند: مسئله دیگر این است که مدیرعامل شرکت بعد از بستن قرارداد و دادن ضمانت های مختلف نمی تواند در مکان مربوطه تردد داشته باشد و خودش باید این مجوز را برای خودش اخذ کند، در صورتیکه این مجوز بعد از این اقدامات باید به صورت اتومات برای مدیرعامل ارائه شود؛ رفع این مشکل جزو قانون کلان نیست و یک قانون داخلی است و قطعا قابل حل می باشد.