بازدید مدیرکل و معاونین اداره کل امور مالیاتی استان مرکزی از پارک و واحدهای فناور مستقر
رئیس پارک علم و فناوری استان مرکزی حمایت از فعالیت های فناورانه و نوآورانه را یکی از اولویت های پارک علم و فناوری استان دانست.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری استان مرکزی، روز شنبه 31 خردادماه، به منظور ایجاد هم افزایی و نظم بخشیدن به مقررات مالیات شرکت های فناور و دانش بنیان مستقر در مرکز رشد و پارک، جلسهای با حضور مدیرکل و معاونین اداره کل امور مالیاتی استان و مدیران پارک علم و فناوری برگزار شد.
محمد رفیعی ، رئیس پارک علم و فناوری استان مرکزی ضمن بیان اهداف و رسالت های پارک در راستای حمایت از فعالیت های فناورانه و نوآورانه در قالب شرکت های با ارزش افزوده بالا به بخشی از فعالیت ها، موفقیت ها و دستاوردهای واحدهای فناور در سال گذشته و سال جاری، به ویژه در راستای پیشگیری از ویروس کرونا، اظهار کرد: با تلاش های صورت گرفته و ایجاد دستاوردهای جدید، بخش چشمگیری از نیازهای کشور و به ویژه استان در این حوزه تامین و بی نیازی به واردات مواد و تجهیزات حاصل شده است.
رفیعی افزود: یکی از رسالت های پارک و مرکز رشد ارائه آموزش های لازم در خصوص آشنایی واحدهای فناور با قوانین و مقررات کشور در حوزه کسب و کار از جمله قوانین و مقررات مالیاتی می باشد و به همین منظور تاکنون دوره های آموزشی مناسب و همچنین مشاوره های کارآمدی از سوی ستاد پارک به واحدهای فناور ارائه شده است.
در ادامه جلسه عباس مزیکی، مدیرکل امور مالیاتی استان نیز با تاکید بر معافیت های لحاظ شده در قانون برای فعالیت شرکت های دانش بنیان و شرکتهای مستقر در پارک های علم و فناوری و مراکز رشد گفت: شرکتهای مستقر در پارکها و مراکز رشد نیز مانند شرکتهای دانش بنیان به شرط رعایت تکالیف مربوط در حوزه مالیاتی و ارائه دفاتر و اظهارنامه خود میتوانند از نرخ مالیاتی صفر بصورت سالانه بهره مند گردند.
وی همچنین اظهار امیدواری کرد که با تعامل و همکاری بیشتر با مجموعه پارک علم و فناوری استان بتوان شاهد تسهیلات بیشتر در روند رسیدگی به درخواست های مالیاتی شرکتهای فناور مستقر در پارک باشیم.
حسینخانی، معاون حسابرسی مالیاتی اشخاص حقوقی بیان کرد: ارزش افزوده، مالیات بر مصرف کننده است بطوریکه مصرف کننده میباست حداکثر ظرف مدت سه ماه 9 درصد از ارزش کالای خود را پرداخت کند.
وی ادامه داد: در مالیات های مستقیم، معافیت در ارزش افزوده برای اشخاص وجود ندارد بلکه معافیت نسبت به کالا و خدمات اعمال می شود که میباست پس از مشخص شدن به شرکت اعلام شوند.
حسینخانی اضافه کرد: داد و ستدهایی که فی مابین گروهها صورت میگیرد، معاف از پرداخت مالیات هستند و به عبارتی فراخوان نمیشوند.
در پایان جلسه نیز بازدیدی توسط اعضای جلسه از تعدادی از واحدهای فناور مستقر در پارک انجام گردید.
انتهای پیام./