حمایت از شرکتهای دانشبنیان برای عبور از تحریم
وی افزود: دانشبنیانها برای ورود به عرصه بینالمللی و فروش محصولات خود علاوه بر تجربه و سابقه باید در حوزههایی مانند توانمندی شرکتها، زیرساختها و قوانین و مقررات آموزشی ورود کنند و قابلیتهای بالایی بدست آورند.
رئیس مرکز تعاملات بینالملل علم و فناوری معاونت علمی و فناوری به شیوع کرونا در کشور اشاره کرد و گفت: با شیوع ویروس کرونا و تحریمهایی که داشتیم برخی از شرکتهای دانشبنیان به دلیل دارا بودن زیرساخت و پتانسیلها عکسالعمل سریع و خوبی انجام دادند و با طراحی، ساخت و تولید محصولات مورد نیاز کشور به توانمندیهای ارزشمندی دست یافتیم همچنین برای صادرات محصولات باید طبق قوانین و مقررات، وزارت بهداشت و وزارت صنعت هماهنگیهای لازم را داشته باشند تا بتوانیم مازاد محصولات را صادر کنیم.
وی افزود: زمانی که شرکتی قصد ورود به حوزه بینالمللی را دارد باید از لحاظ کیفیت و قیمت توانایی لازم را داشته باشد. با توجه به قوانین و مقررات و شرایط تحریمی و کمبودهایی که در داخل کشور وجود دارد باید از طریق قوانین و ساختار مشکلات داخلی شرکتهای دانشبنیان را مرتفع کنیم و وارد عرصه بینالمللی شویم.
رئیس مرکز تعاملات بینالملل علم و فناوری معاونت علمی و فناوری افزود: حدود ۳۰-۲۰ کارگزار در خارج از کشور داریم که جزو تجار بسیار خوب هستند و از آنها درخواست کردهایم که به شرکتهای دانشبنیان کمک کنند. یارانهای برای شرکتهای دانشبنیان در نظر گرفتهایم که بتوانند محصولاتشان را در کشورهای خارجی ثبت کنند، حتی هزینهای برای بازاریابی این شرکتها در نظر گرفتهایم که در اختیارشان قرار میگیرد.
وی افزود: مرکز ما بینوزاتخانهای است و سعی میکنیم از ظرفیت وزارتخانه، سازمان توسعه تجارت و تمام ظرفیتهای موجود بینالمللی استفاده کنیم تا این شرکتها را در ورود به بازار بینالمللی و آشنایی با قوانین بازاریابی به خوبی کمک کنیم.
پایان خبر./