ایجاد نرم افزار ابر آموز توسط شرکت فناوری توسعه ابری آریا به منظور آموزش مجازی
شرکت فناوری توسعه ابری آریا از اواخر سال ۹۴ فعالیت خود را در زمینه رفع کم و کاستی های نظام آموزشی کنونی با ایجاد وب سایت آموزشی تحت عنوان وی اکس پرت ، به منظور رفع مشکل در این بخش و افزایش وسعت کاری آموزشگاه ها آغاز کرده است. این اقدام هم اکنون و با توجه به شیوع بیماری کرونا یکی از بهترین اقدامات محسوب می شود و می توان گفت این مهم جزو یکی از مطالبات آموزشگاه ها و مراکز آموزشی در شرایط فعلی می باشد.
در این زمینه مدیر عامل شرکت فناوری توسعه ابری آریا می گوید: این شرکت با حضور در نمایشگاه الکامپ در همان ابتدای فعالیت در زمینه طراحی وب سایت لی اکس پرت متوجه نواقص موجود در آن شد که یکی از مهمترین این موارد تمایل مراجعه کنندگان به داشتن این وب سایت توسط خودشان بود.
سعید ستوده بیان می کند: بعد از مواجه با این مشکل گروه جدیدی را به منظور تعریف پلت فرم جدید تشکیل دادیم که در آن تمامی آموزشگاه هایی که تمایل به داشتن نرم افراز بودند به صورت سرویسی حمایت می شدند، بنابراین سامانه دیگری تحت عنوان ابرآموز طراحی شد و در اواخر سال ۹۵ این مهم منجر به دانش بنیان شدن شرکت ما شد و از سال ۹۷ نیز با فعالیت بر روی نرم افزار ابر آموز وارد پارک علم و فناوری استان شدیم.
وی توضیح می دهد: اقدامات انجام شده بر روی این نرم افزار به اتمام رسیده اما حدود ۲ تا ۳ مرحله برای نهایی شدن این نرم افزار و آغاز به کار آن باقی مانده است که در این زمینه توضیحات جامع و کاملی را به پارک ارائه داده ایم.
مدیرعامل شرکت فناوری توسعه ابری آریا ادامه می دهد: استارت فعالیت این شرکت به دلیل ضعف و کاستی در نظام آموزشی زده شد زیرا در این بخش ناعدالتی وجود دارد و در حقیقت تمامی مراکز آموزشی پیشرفته در مراکز استانها و شهر تهران متمرکز شده و بسیاری از افراد دارای استعداد نمی توانند به این مراکز دسترسی داشته باشند که این مسئله هم از نظر مسافتی و هم از نظر اقتصادی برای این افراد چالش هایی را به همراه دارد بنابراین ما به دنبال این هستیم تا تمامی این افراد بتوانند از امکانات موجود به طور یکسان استفاده کنند.
ستوده اضافه می کند: ابر آموز می تواند تمامی مشکلات یک آموزشگاه را مرتفع سازد. با این نرم افزار سایت آموزشگاه ها می توانند خودشان تمامی مشخصات را پیاده سازی کنند و برای این اقدام نیاز به سخت افزارهای خاصی ندارند و به صورت سرویسی می توانند سایت را آماده سازی کنند و در داخل سایت به سیستم و مدیریت یادگیری دسترسی داشته باشند و علاوه بر این سایت را در پلت فرم شخصی خودشان پیاده سازی کنند.
مدیرعامل شرکت فناوری توسعه ابری آریا ادامه می دهد: با توجه به اینکه پذیرش در آموزشگاه ها به صورت حضوری بوده و قابلیت دسترسی برای تمامی افراد به صورت یکسان مقدور نیست با این سیستم مراکز آموزشی برای تمامی افراد یادگیرنده در سطح کشور قابل دسترسی است و آموزش دهنده ها می توانند ظرفیت پذیرش خود را افزایش و وسعت دهند.
ستوده عنوان می کند: با توجه به اینکه سرورهای این برنامه مختص خود شرکت است قادر هستیم ۱۰۰ آموزشگاه را پوشش دهیم و هم اکنون نیز این سیستم در اختیار پارک علم و فناوری استان به منظور تست به مدت ۳ ماه قرار گرفته که بعد از این مدت به صورت حقیقی اجرایی خواهد شد تا میزان رغبت آموزشگاه ها و میزان درآمد و آورده آن برای شرکت مشخص شود و ما برای گسترش زیرساخت گام برداریم.
وی می گوید: بر اساس تحقیقات انجام شده مشابه این نرم افزار در ایران وجود ندارد زیرا هدف این نرم افزار مجازی سازی و دو فضا سازی آموزشگاه ها است علاوه بر این نمونه خارجی این نرم افزار نیز در دسترس نمی باشد در حقیقت صفر تا صد این نرم افزار توسط گروه دبات انجام شده است.
مدیرعامل شرکت فناوری توسعه ابری آریا بیان می کند: کار اصلی این سیستم دو فضایی کردن آموزشگاه ها و فضاهای آموزشی است و مانند یک آیینه عمل می کند در این نرم افزار بخشهای مختلفی طراحی شده که یکی از این موارد سایت ساز می باشد و برای اطلاع رسانی در اختیار خود مراکز آموزشی و آموزشگاه ها است همچنین در داخل این وب سایت سیستم مدیریت LMS را می توانند پیاده سازی کنند.
ستوده توضیح می دهد: تمامی بخش هایی که در یک مرکز آموزشی و آموزشگاه ها وجود دارد از طریق این نرم افزار تحت عنوان دپارتمان، مجازی سازی می شود و دسترسی برای تمامی افراد در تمامی مناطق میسر خواهد شد.
وی اضافه می کند: در این نرم افزار علاوه بر موارد ذکر شده ، در بخش مدیریت آموزشگاه که بخش آموزشی است در مورد نحوه آموزش نیز توضیح داده می شود و بخشی نیز تحت عنوان وبینار وجود دارد و یادگیرندگان می توانند از این دوره ها استفاده کنند تا پرزنت شوند و به این باور برسند که این نوع آموزش مناسب تر است.
مدیرعامل شرکت فناوری توسعه ابری آریا ادامه می دهد: بخش دیگری که در این نرم افزار طراحی شده بخش ویدیوها می باشد که در یادگیری نقش بسیار عمیقی دارد و بعد از این بخش نیز پرسش و پاسخ و مباحثه در قسمت آنلاین بین آموزش دهنده و یادگیرنده به منظور رفع اشکال انجام خواهد شد و به سوالات پاسخ داده می شود.
ستوده اظهار می کند: اگر رفع اشکال با این مراحل انجام نشود یادگیرندگان می توانند درخواست کلاس حضوری داشته باشند و اقدامات لازم توسط آموزشگاه و یا مرکز آموزشی انجام خواهد شد در واقع این نظام آموزشی توسط این نرم افزار باید در تست قرار گیرد و بعد از به نتیجه رسیدن نهایی شود.
وی توضیح می دهد: در شرایط کنونی این نرم افزار بهترین کاربرد را دارد و بیماری کرونا کاتالیزوری شده برای اینکه آموزش مجازی به عنوان یک خواسته و مطالبه برای آموزشگاه ها تبدیل شود.
مدیرعامل شرکت فناوری توسعه ابری آریا ادامه می دهد: این نرم افزار توانایی پوشش تمامی آموزشگاه های کشور را به شرط ایجاد زیرساخت های لازم را دارد اما نیاز به یک دوره ۶ یا ۷ ماهه است، تا بررسی های لازم و تست های مورد نظر انجام شود.
ستوده خاطر نشان می کند: برای پوشش ملی آموزشگاه ها و مراکز آموزشی زیرساخت های بسیار زیادی لازم است که در این بخش باید از افراد متخصص استفاده شود.
وی در پایان با اشاره به کمک های مادی پارک علم و فناوری استان اضافه می کند: حمایتهای معنوی در کنار حمایت های مادی در پیشبرد اهداف شرکت بسیار تاثیرگذار بوده و مطالبه ما از پارک این است تا زمان رفع اشکالات این نرم افزار حمایت از شرکت را انجام دهند تا بتوانیم سرویس جامع و کاملی را به نظام آموزشی و آموزشگاه های کشور ارائه دهیم.