ارائه دستاوردهای پارک علم و فناوری استان مرکزی در زمینه مبارزه با کرونا در نشست مجازی با ریاست محترم جمهور
در جلسه هم اندیشی ریاست محترم جمهور با رؤسای پارکهای علم و فناوری و مديران شرکتهای دانش بنیان، اقدامات و دستاوردهای پارک علم و فناوری استان مرکزی و شرکتهای فناور مستقر در اين پارک در زمینه مقابله با بحران کرونا ارائه و تشریح شد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری استان مرکزی، در این جلسه که از طریق ویدئو کنفرانس و با حضور ریاست محترم جمهور، وزیر علوم، معاون علمی و فناوری ریاست جمهور، رئیس دفتر رییس جمهوری، معاونين وزارت، رؤسای پارک های علم و فناوری و مدیران شرکتهای فناور و دانش بنیان فعال در حوزه مقابله با بحران کرونا در روز دوشنبه 8 اردیبهشت ماه 99 برگزار شد، دکتر محمد رفیعی، رئیس پارک علم و فناوری استان مرکزی به عنوان يکی از پارکهای منتخب کشور، به تشريح اقدامات و دستاوردهای پارک و شرکتهای فناور در زمینه مقابله با بیماری کرونا پرداخت.
دکتر رفیعی با اشاره به اینکه پارک علم و فناوری استان مرکزی از سال 1381 فعالیت خود را آغاز نموده است، گفت؛ این پارک یکی از اولین پارکهای علم و فناوری کشور است که تاکنون 631 واحد و شرکت فناور در آن مستقر و از خدمات و حمایتهای آن بهره مند شده اند.
وی بیان کرد: این پارک در حال حاضر دارای 135 شرکت و هسته فناور مستقر می باشد که ضمن توسعه فعالیتهای فناورانه و تجاری خویش برای تعداد 1080 نفر اشتغال ایجاد نموده اند و درآمد حاصل از فروش محصولات آنها در سال گذشته بالغ بر 535 ميليارد ريال و درآمد صادراتی آنها بیش از 2.5 ميليون یورو بوده است.
رئیس پارک علم و فناوری استان مرکزی در ادامه گفت؛ پس از شیوع ویروس کرونا و با اعلام فراخوان پارک، 11 شرکت فناور مستقر در مرکز رشد و پارک آمادگی خود در جهت توليد محصولات و ارائه خدمات در حوزه پیشگیری و مقابله با کرونا اعلام نمودند که در حال اقدامات بسیار مهم و اثربخشی را در اين زمينه ارائه کردند.
دکتر رفیعی در ادامه با اشاره به تولیدات شرکتهای فناور و دانش بنیان پارک علم و فناوری استان مرکزی در حوزه کرونا گفت؛ تولید بیش از 10 هزار عدد انواع ست تنفسی ونتیلاتور، ست بیهوشی، ماسک اکسيژی ست، لباس های لمینیت شده بیمارستانی در روز، دستگاه ضدعفونی کننده هوا با استفاده از تکنولوژی UV، ساخت دستگاه خط تولید ماسک N95 و تولید روزانه بیش از 6000 عدد انواع ماسک N95 و ماسک 3 لایه، ساخت و عرضه دستگاه تب سنج لیزری دیجیتال غیر تماسی، تولید روزانه بیش از 5000 لیتر محلول های ضدعفونی کننده گیاهی بر پایه نانو و 4000 لیتر الکل طبی و همچنین تولید 35 کیلوگرم مخمر ساکارومایسس به عنوان ماده اولیه تولید الکل در روزه و ارائه خدمات ویدئو کنفرانس و جلسات مجازی و بستر ارائه آموزش های الکترونیکی، از مهمترین توليدات و خدمات ارائه شده توسط این شرکتها در پارک علم و فناوری استان مرکزی می باشد.
دکتر رفیعی تصریح کرد؛ تولید کیت های تشخیص کوويد 19 نیز توسط یکی از شرکتهای دانش بنیان مستقر در این پارک در حال گذراندن آزمایشات تکمیلی بوده و در صورت اخذ تأييدیه های لازم بزودی ارائه خواهد شد.
رئیس جمهور اسلامی ایران نیز در بخشی از سخنان خود از استان مرکزی یه عنوان یکی از استان های موفق در ارائه دستاوردهای اقتصادی و پزشکی یاد کرد و گفت؛ اشتغال 1080 نفر نیروی متخصص در پارک علم و فناوری استان مرکزی، اتفاق بسیار ارزشمندی است. ایشان اظهار داشتند، روند شتابان درآمدزایی و اشتغال زایی پارکهای علم و فناوری کشور بسیار ارزنده است و اظهارداشت: از سال ۹۲ تا امروز ۱۹ درصد بر شمار پارکهای علم و فناوری کشور افزوده شده و همزمان شرکتهای دانش بنیان فعال در پارک های علم و فناوری در سال گذشته موفق به کسب درآمد ۱۳ هزار میلیارد تومانی شدند.
جلسه هماندیشی رئیس جمهور اسلامی ایران با رؤسا و مدیران پارکهای علم و فناوری و شرکتهای دانشبنیان عصر دوشنبه (۱۳۹۹/۲/۸) به صورت ویدئو کنفرانسی برگزار شد.
انتهای پیام./