هم افزایی سازمان ها و واحد های فناور موجب عملیاتی شدن رویداد نوفن می شود
به گزارش روابط عمومی پارک علم وفناوری استان مرکزی ،معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی گفت: طرح روستای نوفن میتواند به کاهش نرخ ضریب جینی در استان کمک کند.
حسن میرزاخانی، ۱۸ مهرماه در رویداد هماندیشی انتقال فناوری به کسب و کارهای روستایی(روستای نوفن) اظهار کرد: ما در بحث ضریب جینی در استان مرکزی در یکسال گذشته کاهش محسوسی داشتیم و در سطح کشور نیز شاهد کاهش ضریب جینی بودیم که بسیار خوب بوده است، با این حال نرخ این ضریب همچنان در کشور بالاست.
وی با بیان اینکه ضریب جینی مناطق شهری استان مرکزی کمتر از مناطق روستایی است، تصریح کرد: این موضوع به ما هشدار میدهد که در راستای تقویت بنیانهای اقتصادی و بهبود وضعیت روستاییان در استان قدمهای بهتری برداریم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی ادامه داد: طرح روستای نوفن میتواند به کاهش نرخ ضریب جینی در استان کمک کند و از ابتکار عمل صندوق کارآفرینی امید در این راستا تشکر میکنیم.
میرزاخانی با اشاره به وجود شرکتهای فناور و دانش بنیان در سطح بالا در پارکهای علم و فناوری اراک و زرندیه گفت: شرکتهای دانش بنیان نگرانیهایی در حوزه بازار و فروش محصولاتشان دارند که این طرح میتواند یکی از راهکارهای فروش و تاثیرگذاری بر بازار باشد.
وی ادامه داد: ما نیازمند ارتقاء آگاهی روستاییان و ایجاد مشوقهای جدید برای آنها برای جلوگیری از مهاجرت به شهرها و افزایش اشتغال و بهبود تولیدات و کاهش بیکاری در روستاها هستیم.
میرزاخانی تصریح کرد: در حوزه تولید، فناوری به تنهایی کفایت نمیکند و عوامل و متغیرهای متعددی داریم که باید به کمک فناوری بیایند. از جمله این عوامل، تسهیلات بانکی، بازاریابی و فروش، زیرساختهای لازم برای تولید و متغیرهای حقوقی مثل بیمه و مالیات است که باید به این مسائل توجه ویژه شود تا سرمایه گذاری ها موفقیت آمیز باشد.
محمدعلی داستان، رئیس پارک علم و فناوری استان مرکزی نیز در این رویداد اظهار کرد: اگر میخواهیم به سمت پیشرفت حرکت کنیم باید به سمت فناوری و نوآوری حرکت کنیم. اینترنت امروزه تاثیرات اجتماعی و اقتصادی دارد در حالیکه قبل تر این دید وجود نداشت.
وی با بیان اینکه استان مرکزی در حوزه فناوری ظرفیتهای بسیاری دارد گفت: شرکتهای دانش بنیان استان مرکزی بسیار توانمند هستند و ما جزو چند استان برتر هستیم. یکی از چالشهای اصلی استان مرکزی بحث آب، بذر و کود است که شرکتهای دانش بنیان مطرحی برای حل این چالشها در استان داریم.
داستان با تاکید بر لزوم توجه به حوزه نرم و فرهنگی افزود: در طرح نوفن بخشهای مختلفی وارد شدهاند که این بخشها باید همافزایی داشته باشند تا این رویداد، خروجیمحور باشد.
رئیس پارک علم و فناوری استان مرکزی گفت: برای اجرای موفقیت آمیز این طرحها باید مردم درگیر اقتصاد شوند و اعتقاد پیدا کنند که به طور مثال اگر به سمت آبیاری قطرهای حرکت کنند از نظر اقتصادی برای آنها به صرفه خواهد بود.