اولیــن جلسـه هماهنــگی برگزاری رویداد ترویجی و اجرایی پیاده سازی قانون جهش تولید دانش بنیان در استان مرکزی برگزار شد.
اولین جلسه هماهنگی برگزاری رویداد ترویجی و اجرایی پیاده سازی قانون جهش تولید دانش بنیان در استان مرکزی به ریاست دکتر مجتبی آل یاسین معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مرکزی و نمایندگان دستگاه های اجرایی ذیربط در سالن پروین اعتصامی استانداری مرکزی برگزار شد.
این جلسه به منظور انجام هماهنگیهای لازم در رابطه با تشکیل جلسات و نشست های تخصصی رویداد ترویجی و اجرایی پیاده سازی قانون جهش تولید دانش بنیان ( اعم از شرکت های تولیدی، دانش بنیان و دستگاههای اجرایی)، با حضور دکتر مجتبی آل یاسین معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مرکزی ، دکتر باقری مدیرکل محترم دفتر هماهنگی اقتصاد دانشبنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری(به صورت مجازی)، دکتر محمدعلی داستان رئیس محترم پارک علم و فناوری استان، جناب آقای مهندس خوش نویسان مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان، مهندس گودرزی مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی و آقای سعید موسایی مدیرکل دفتر برنامه ریزی، بودجه و تحول اداری استانداری و نمایندگان دستگاه های اجرایی ذیربط در محل استانداری مرکزی برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر محمدعلی داستان ضمن بیان ضرورت برگزاری این رویداد ظرفیتهای قانون جهش تولید دانش بنیان را در حمایت از شرکت های تولیدی و محصولات دانش بنیان یادآور شد و گفت: این قانون پیش بینی های لازم را در زمینه ارائه معافیت های مالیاتی به واحدهای تولیدی، تأمین فضای مورد نیاز برای استقرار واحدهای فناور و شرکت های دانش بنیان، تأمین مالی برای تولید محصولات دانش بنیان و ... به عمل آورده و ظرفیت های بالقوهای را در اختیار استان قرار می دهد.
دکتر مجتبی آل یاسین معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مرکزی ضمن تقدیر از زحمات ریاست و مدیران پارک علم و فناوری استان مرکزی افزود: قانون جهش تولید دانشبنیان به عنوان نقطه عطفی مهم در زمینه فعالیتها و اقتصاد دانشبنیان است که در سال گذشته به تصویب مجلس رسید. از اهداف این قانون کمک به شرکتهای نوآفرین و توسعه فعالیتهای دانشبنیان بوده و این قانون فرصت بزرگی برای تحول در اقتصاد دانشبنیان کشور را فراهم ساخته است.
وی افزود: در این قانون، به سرمایهگذاری نهادها و سازمانهای توسعهای به عنوان ابزار مهم تأمین مالی توجه شده است. این سازمانها، سازمانهایی هستند که با دستگاههای دولتی ارتباط دارند و وظیفه آنها توسعه زیرساختهای کشور است.
آل یاسین در ادامه تشریح قانون جهش تولید دانشبنیان ادامه داد: محور اصلی دیگر قانون جهش تولید دانشبنیان، توسعه زیرساخت فعالیتهای دانشبنیان مانند توسعه زیستبوم نوآوری استانها است.
در پایان این نشست تصمیماتی در خصوص نحوه برگزاری جلسات با شرکت های تولیدی، دانش بنیان و دستگاههای اجرائی استان گرفته شد.