مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری استان مرکزی: حل مشکلات جمعیت نیازمند ایدههای نوآروانه است
پروین مفتح زاده در نشست هماندیشی بررسی ایدههای نوآورانه افزایش فرزندآوری اظهار داشت: مقوله جوانی جمعیت باید در استان مرکزی به یک گفتمان عمومی تبدیل شود و تشکیل کارگروه های تخصصی یکی از زیرساختهای مهم و راهگشا برای رسیدن به نتیجه مطلوب و کارآمد است.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری استان مرکزی ضمن اشاره به بیانات مقام معظم رهبری افزود: اساساً بدون مشارکت عمومی و مردمی، امکان توسعه، رشد و تعالی یک کشور امکان پذیر نیست. ملتی که دارای همبستگی اجتماعی و مشارکت عمومی است به راحتی با مشارکت عمومی شهروندان به تحقق اهداف متعالی نظام خویش دست خواهد یافت که معقولهی جوانی جمعیت نیز از این قانون مستثنی نیست.
وی با بیان اینکه حل مشکل جمعیت نیازمند عزم ملی و بسیج همگانی است، ادامه داد: از مهمترین اقدامات در این خصوص تشکیل ستاد مردمی جمعیت در استان مرکزی بوده که در حال حاضر بیش از 60 نفر در سطح شهر اراک با این ستاد در ارتباط هستند و قرارگاههای شهرستانی نیز در حال راهاندازی و تشکیل میباشد.
مفتح زاده استان مرکزی را یک استانی قانون مند و نظام مند برشمرد و گفت: عدم ریسک پذیری مسئولین و سطح محدود ارتباطات اجتماعی یکی از نقاط ضعف استان مرکزی است، اکتفا به ارتباطات سیستمی، منجر به ایجاد مشکلات برای فعالیتهای مردمی شده است و منجر به کاهش مشارکت مردم در برنامه های فرهنگی و اجتماعی شده است.
مفتح زاده افزود: با پیشرفت روزافزون جامعه، ترویج فرهنگ جوانی جمعیت نیازمند ایدههای نوآورانه است که پارک علم و فناوری استان مرکزی به عنوان یکی از مراکز فعال در این عرصه میتواند مرجعی برای حرکتهای خلاقانه و نوآورانه باشد.
در ادامه رئیس پارک علم و فناوری استان مرکزی با اشاره به شرایط کنونی کشور از لحاظ آمارهای جمعیتی و به صدا درآمدن زنگ هشدار «سالمندی جمعیت» در ایران، تلاش برای جوانی جمعیت را یکی از مهم ترین اولویت های تمامی ارکان جامعه و به ویژه پارکهای علم و فناوری استان مرکزی دانست.
وی ارائه راهکارهای نوآرانه را یکی از عوامل مؤثر بر فرهنگ سازی و ترویج فرزندآوری دانست و گفت: در سال گذشته ما در پارک علم و فناوری به مناسبت روز گرامیداشت مقام زن به صورت خاص برای اولین بار مادر فناور را نیز معرفی کرده و با توجه به اهمیت فعالیت مادران در عرصه فناوری و نوآوری،در صدد برگزاری نشست هم اندیشی و با حضور مادران فناور هستیم.
در پایان این نشست دکتر محمد علی داستان پیشنهادات و راهکارهایی را جهت حضور حداکثری و فعال مادران در جامعه ارائه نمود.