رویداد ملی مسئله محور نان
این رویداد به عنوان یک پلتفرم برای به اشتراک گذاری دانش، تبادل نظر و همکاری بین متخصصان و صاحب نظران صنعت نان، محققان و مصرفکنندگانی که علاقهمند به ارتقای فناوری نان سالم هستند، برگزار خواهد شد. این هدف از طریق ایجاد امکان گفتگوهای جذاب، جلسات تعاملی و ارائه تجربیات عملی برای حل مسائل منتخب حوزه نان محقق خواهد شد. هدف ما الهامبخشی و به اشتراک گذاری دانش و فناوری تولید نان سالم و تبادل نظر درباره آینده تولید نان و تأثیر آن بر سلامت و پایداری امنیت غذایی کشور میباشد.
پژوهشگران علاقمند، شرکتهای فناور و دانش بنیان فعال در حوزه مسائل زنجیره نان، در صورت تمایل به شرکت در رویداد نیازنامه پژوهشهای مطالعاتی و تحقیقاتی پیوست (RFP) را مطالعه نموده و طرحهای پیشنهادی خود در هر زمینه را برای دبیرخانه ارسال نمایند. طرحهای ارسال شده توسط کمیته علمی ارزیابی خواهند شد. از صاحبان طرحهای تایید شده برای حضور در مرحله نهایی و حضوری رویداد دعوت خواهد شد و در صورت تایید نهایی علاوه بر برخورداری از حمایتهای مادی و معنوی، برای انجام پژوهشهای معرفی شده با آنها قرارداد همکاری منعقد خواهد شد.مسائل معرفی شده از طرف صنعت
- روش های افزایش ماندگاری نان با در نظر گرفتن سلامت آن
- تولید نان کینوا
- بسته بندی های جدید و خلاقانه با هدف افزایش ماندگاری، حفظ کیفیت، جذابیت و سهولت استفاده
- نان غنی شده با فیبر
- نان غنی شده با ریزمغذی ها
- امکان تولید نان های قالبی با استفاده از خط تولید مکاترم
- نان پروتئینه
- نان کینوا و نان جو
- نان سالمندان
- نان حجیم و نیمه حجیم سبوس کامل
- توسعه نان فراسودمند با خواص سلامتی و عملکردی ارتقا یافته
- نان کم نمک
- نان مخصوص بیماران فنیل کتونوری
- بررسی و ارزیابی روشهای افزایش ماندگاری آرد کامل
- بررسی چالشها و ارائه راهکارهای مناسب برای گسترش مصرف نان سالم با آرد کامل
توجه: با کلیک کردن بر روی هر عنوان میتوانید فایل نیازنامه پژوهشی مربوط به هر مسأله را دانلود کنید